Shenjat e horoskopit që do të sakrifikonin familjen për karrierën

Shumë prej nesh kanë pritshëmeri aspak realiste kur bëhet fjalë për jetën ! Ëndërrojmë për gjithçka duam, por se kuptojmë se për të pasur një gjë duhet të sakrifikojmë një tjetër ! Shumë gra i kanë thënë j karrierës për të qenë më pranë gjirit familjarë, apo e kundërta dhe për meshkujt vlen po e njëjta gjë ! Se në cilën kategori njerëzish hyni, e pranofshi me zë të lartë apo jo, atë jua tregon dhe shenja e horoskopit !Zbuloni nëse jeni një person që do të sakrifikonit familjen për punën apo e anasjellta.
Peshorja është shenja më harmonike e zodiakut dhe është e aftë të balancojë çdo gjë në jetën e saj! Peshorja preferon të mos zgjedhë familjen mbi karrierën apo e anasjellta, ndaj do të jetë gjithmonë në kërkim të një pune, orari i së cilës apo kushtet, e mbajnë larg njerëzve të afërt.
Akrepi
Kjo është shenja më pasionante e zodiakut, ndaj varet se sa e do partnerin apo punën ! Nëse akrepi e dashuron partneren e sigurtë që për të do të sakrifikonte çdo gjë !POR nëse akrepi ka gjetur punën e ëndrrave e sigurtë që do t’ju linte pa e menduar dy herë nëse do i thonit “Mua apo punën” (sigurisht nëse nuk jeni e duhura sipas tij).
Shigjetari i jep një zgjidhje krejt ndryshe kësaj dileme ! Ai nuk zgjedh njërën mbi tjetrën, sepse gjithmonë është në kërkim të ndryshimit dhe për të sakrificat nuk kanë vlerë.
Bricjapi
Shenja më punëtore e zodiakut ! Do të mendonit se për të do të sakrifikonte gjithçka, por ajo që nuk dini për këtë shenjë është se e ka familjen e shenjtë ! Ndonëse bricjapi gjatë orarit të punës nuk mendon për asgjë tjetër, gjatë kohës që ai është me familjen nuk do t’ia dijë më për emailet apo shkresat që ka lënë përgjysmë në tavolinë (uhh harruam bricjapi asnjëherë nuk lë punë përgjysmë).
Ujori
Ujori është një shenjë e pavarur dhe nuk ka dëshirë të ndihet sikur është “pronë e dikujt” qoftë kjo e punës në mënyrë figurative apo e një personi! Ujori do vetëm veten e tij, e për të do të sakrifikonte gjithçka.
Peshqit nuk mund të jetojnë dot pa dashurinë e dikujt ! Duhet të ndihen të dashuruar e të përkëdhelur në çdo moment ! Puna nuk mund t’jua japë dot këtë gjë, ndaj merreni me mend se cilën do të sakrifikonte kjo shenjë.

Comments are closed.