Shkëleqni këpucët e lëkurës

Për të shkëlqyer një palë kepucë lëkure mund të përdoren solucione të ndryshme, por në kushtet e shtëpisë mund të perdorni një leckë me vaj ulliri. Efekti do të jetë shumë i mire dhe këpucët nuk do të dëmtohen.

Similar Posts