Si ta joshni gjininë e kundërt?

flirtimiGra dhe vajza, nëse dëshironi të dukeni seksi dhe të joshni gjininë e kundërt, ju nevojitet vetëm një gjë, e ajo është që t’i kushtoni kujdes sjelljes suaj. Është e nevojshme që të jeni të natyrshme dhe të dini që gjërat më të mira në jetë janë gratis.

Kushtoni kujdes të gjitha imtësive dhe tregojeni feminitetin tuaj:

– Kontakti me sy për vetëm disa sekonda vërtet është i parezistueshëm.

– Meshkujve u pëlqen kur edhe ju paguani pijet.

– Ndihen shumë të kënaqur kur qeshni sinqerisht dhe me zemër, ndërkaq me atë rast nuk i kushtoni kujdes pamjes suaj.

– Meshkujt pelqejne kur vajzat ju propozojne se ku duhet të shkojnë për t’u argëtuar apo kur u propozojnë se ç’duhet të bëjnë.

– Meshkujt “nxehen” kur xhufka e flokëve u bie mbi sy, andaj largojeni ngadalë, mu sikur nëpër filma.

– Meshkujt i duan vajzat ambicioze të cilat flasin për punën e re apo për pasionin.

– Mos aktroni sikur jeni e interesuar për diçka që nuk ju pëlqen apo ju është monotone, sinqeriteti vlerësohet.

Comments are closed.