Si të arredojmë dhomën e fëmijëve?

Në artikullin më poshtë do ju sjellim disa ide se si mund të arredoni dhomën e fëmijëve nëse jeni në pritje të tij ose po zgjeroni shtëpinë që t’u jepni fëmijëve hapësirën e nevojshme.Ngjyra e dhomës duhet të jetë me tone të ngrohta, që ftojnë fëmijën për një gjumë të qetë dhe një zgjim me energji në mëngjes. Kur fëmijët janë në një moshë më të rritur, lejoni që ta zgjedhin vetë ngjyrën e dhomës së tyre dhe lyejeni atë së bashku me ta.

Comments are closed.