Categories
Shtëpia

Si të bëjmë lule nga lëkura e portokallit

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Sipas hapave të treguara në foto , qëroni portokallin tuaj në formë të rrumbullakët. Lëkurën e përftuar ngjiteni me njëra tjetrën dhe lëreni të thahet për disa ditë. Më pas, me të mund të zbukuroni një pjatë kristali që e mbani në tavolinën tuaj, ose zbukuroni një enë, sikurse është treguar në foto. Bëje vetë!portokall-lule

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *