Categories
Shtëpia

Si të bësh foto të ndriçuara?

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Kjo do të ishte një ide “Bëje vetë” vërtet e bukur, si dhuratë romantike, familjare apo edhe për të zbukuruar ambientet tuaja në shtëpi. Si mund ta realizoni?

Ju duhet:
1. fotografia e përzgjedhur
2. qiri
3. kavanozë qelqi
4. gërshëre/vizore
5. ngjitëse transparente

Veproni:
Fillimisht zgjidhni fotografinë që doni ta realizoni apo dhuroni. Rregullojini përmasat e saj duke e prerë që të përshtatet me një anë të kavanozit, ku do e fusni. Më pas, ngjiteni foton nga të gjitha anët me ngjitëse transparente, që të evitoni djegien e saj. Brenda në kavanoz fusni një qiri të vogël (mund ta zgjidhni dhe aromantik) dhe kujdesuni që kavanozi të jetë mjaftueshmërisht i gjerë qe flaka e qiririt të mos prekë fotografinë.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

1 reply on “Si të bësh foto të ndriçuara?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *