Si të bësh një mjelmë me mollë

Sa ide e bukur dhe kreative që të realizosh një figurë aq të hijshme dhe tërheqëse sa mjelma.. për më tepër një mjelmë… e ngrënshme. Zbukuroni tavolinën tuaj për një darkë romantike apo mes familjarëve dhe miqve tuaj. Mësoni si ta bëni vetë, nëpërmjet hapave të treguara në videon e mëposhtme.

 

Similar Posts