Kuzhina

Si t’i qërojmë lehtësisht portokallet?

Portokalle
Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Portokallet nuk janë thjesht fruta të pëlqyer nga të gjithë, por edhe të bezdisshëm kur duam t’i qërojmë.

Thuajse të gjithë ne e dijmë rutinën: marrim thikën, fillojmë të presim lekurën në disa pjesë dhe pastaj t’i “zhveshim” ato me duar.

Tashmë, ekspertët japin një formë të re se si t’i qërojmë lehtësisht portokallet.

Ndiqni videon për më tepër:

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comment here