Categories
Kuzhina

Si vendosen mjetet në një tavolinë ngrënie?

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

A e dini ju mund të komunikoni me shenjat tuaja pa thënë një fjalë? Kjo vlen edhe në kuzhinë.

Mënyra se si ne shtrojmë tavolinën, mjetet që përdorim, arredimi etj. janë elementet që bëjnë që prezantim të mirë..ose e kundërta.

Mësoni këtu se cilat janë pozicionet për mjetet e tavolinës suaj ( luga, pirunjtë, thikat etj.) flasin për ju!

Ku nuk duhet të gaboni dhe të keni sukses…? Ndiqni fotot..

Dining_Etiquette_Diagram table-setting-2 informal

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *