Prezantohet modeli familjar i makinës SMART

Makina e tipit Smart është shumë e vogël për t’u përdorur si mjet familjar?

Nuk ka asnjë problem në lidhje me këtë pjesë, pasi në Zvicër kanë arritur të zbulojnë llojin e makinës “Smart”, që përdoret për familje. Ajo quhet Dock+Go dhe përbëhet nga disa rrota më shumë, bagazh ekstra i cili ndihmon për të mbajtur sa më shumë objekte. Një automjet si ky mund të përdoret nga ata persona që kanë nevojë për hapësira më të mëdha në makinën e tyre për vendosjen e bagazheve të shumta. Është efikas dhe në gjendje për të transportuar ngarkesa të mëdha. Dhe kjo gjë arrihet në sajë të pjesës së pasme të makinës që lidhet me pjesën e përparme.

Similar Posts