“Smart-i fluturues” një mjet i të ardhmes? (Fotot/Video)

Hapa galopantë janë hedhur në fushën e teknologjisë, jo vetëm me risitë e të prezantuarit në treg telefonat celularë më të fundit, por dhe më tej.

Një dron i cili do të shërbejë si mjet transporti për dy persona është projektuar të prodhohet. Provat e para janë bërë tashmë dhe fotot janë mbreslënëse.

Passenger Drone” do të lëvizë me një shpejtësi 72 km/h dhe në një distancë fluturimi që arrin kohën e 25 minutave.

Sekreti qëndron se tek “Passenger Drone” udhëtari zgjedh që ta pilotojë vetë atë, ose në mënyrë manule duke u akomoduar e shijuar ambientin në fluturim. /CityNews

Similar Posts