Stilet verore për flokë të gjata

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Duke qenë se trendet verore këtë vit kërkojnë shumë pak mund, sepse në modë është kthyer natyralja, e njëjta vlen edhe për flokët tuaja.

Nëse dëshironi të dukeni natyrale dhe seksi, provoni disa nga modelet e thjeshta verore të flokëve për flokë të gjata që rregullohen shumë lehtë.

– Valët trendi

– Flokët e ngritura natyrale

– Flokët e drejta

– Flokët e lëshuara

– Bishti

 

 

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin