“Super boeing”, aeroplani më i gjatë në botë

super-boeingËshtë e pamundur që të fotografohet komplet, Boeing i ri 747-8. Është avioni i pasagjerëve më i gjatë në botë, me gjatësinë e tij prej 76,3 metra, i dorëzuar Lufthansa në datën 2 maj në Frankfurt. Kompania gjermane do të jetë e para kompani ajrore që do të përdorë krijimin më të ri të “Boeing”, që është avioni i pasagjerëve më i gjatë në të gjithë botën. Por veçantia e tij nuk qëndron vetëm tek gjatësia. I quajtur mbretëresha e qiejve, kushtet brenda tij janë tepër komode dhe të rehatshme dhe konsumimi i karburantit do të jetë i pakët.
super_boeing

Similar Posts