Surprizë, Shade mund Adelen në shitjet e disqeve në Amerikë

Ka fituar 6 Grammy vetëm pak javë më parë dhe është pa dyshim artistja pop e momentit, me miliona disqe të shitur në të gjithë botën. Por tani Adele duhet të bëjë një hap mbrapa dhe ti lënë vendin e parë koleges veterane 53 vjecare, në skenën e pop jazz, në të paktën 25 vjetët e fundit. Me 16.5 milion dollarë të fituar vetëm në vitin 2011, Shade, është në vend të gjashtë në klasifikimin e artistëve më të shitur në tregun Amerikanoverior, ndërsa Adele arrin vetëm vendin e 10-të, duke fituar 13.1 dollarë. Shade, emri i të cilit është Helen Folasade Adul, ka lindur në Nigeri por është transferuar me nënën e saj nëEssexkur ishte vetëm 4 vjec. Vitin e kaluar ajo ju kthye sërish skenës pas një mungese prej rreth 10 vjetësh, duke sjellë këngë të vjetra dhe suksese të reja me ‘Ultimate collection’.

 

Comments are closed.