Festivali i Blerjeve në Alibaba, rekord shitjesh në një ditë 25 miliardë dollarë

Festivali i Blerjeve në Alibaba, rekord shitjesh në një ditë 25 miliardë dollarë

Dita e Blerjeve në Alibaba Group Holding Ltd, në datë 11 nëntor, krijoi një rekord  shitjesh prej 168.2 miliardë juanë (25.3 miliardë dollarë), pasi gjiganti i e-commerce punoi me shitësit tradicionalë, në tregun e skontuar. Për të nisur ditën e uljeve, kompania kineze priti gjithashtu personazhe VIP të filmit botëror, si Nicole Kidman dhe reperin…