Maskë për flokë të ashpër me banane

Maskat të bëra vetë në shtëpi janë një mënyrë perfekte për të rikthyer në jetë flokun e dëmtuar, për ta bërë të shkëlqyer dhe të butë, pa dëmtime kimikatesh apo produkte të shtrenjta parukerie. Të bësh një maskë për flokë të ashpër nuk është e vështirë dhe s’kërkon aftësi të mëdha, për sa kohë që […]