Browsing Tag

buka e bardhe

Buka e bardhë dhe shëndeti

A është e mirë buka e bardhë për shëndetin? Arsyet pse nuk duhet konsumuar buka e bardhë Në tryezat shqiptare është pothuajse e pamundur të mungojë buka e bardhë. Mirëpo, për konsumimin e saj dietologët nuk kanë preferenca të mëdha.…
Read More...