Humb peshe duke parë filma të frikshëm

Humb peshe duke parë filma të frikshëm

On

Shkencëtarët theksojnë se mund të humbni peshë, duke qëndruar dhe shikuar filma, por me të vetmin kusht që filmi të jetë i zhanrit horror. Do të donit të humbni peshë, por kurrsesi nuk gjeni vullnet për të shkuar në palestër apo për…

Si të kemi bark të sheshtë

Si të kemi bark të sheshtë

On

Dietat, zakonisht, kanë një program të vështirë për t’ju përmbajtur, e ka të tilla dieta që pasi ta keni përfunduar, ua kthehen ato pak kilogramë që i keni humbur, por mund të ndodhë që për një periudhë të shkurtër kohore të shtoni…