si të heqim celulitin

Dieta si të heqim celulitin

Si të heqim celulitin? Shumë femra vuajnë nga celuliti në pjesë të ndryshme të trupit të tyre. Kjo prej shumë arsyesh, ndër më kryesoret: mungesa e a

Read More

Dieta braziliane

Dieta braziliane zgjat katër javë dhe me ndihmën e saj mund të humbni deri në 12 kilogramë. Do të hani 4-5 herë në ditë, ndërsa ushqimet themelore jan

Read More