PROCESVERBALI / Sëmundja e Enver Hoxhës dhe si Ramiz Alia i mori fronin

PROCESVERBALI / Sëmundja e Enver Hoxhës dhe si Ramiz Alia i mori fronin

Një vit përpara se Enver Hoxha të vdiste, Ramiza Alia tashmë kishte marrë në dorë frenat e shtetit komunist dhe u shpalli drejtuesve të Byrosë se udhëheqësi që për 40 vjet kishte drejtuar vendin është drejt vdekjes. Gazeta Tema ka publikuar pjesën e dytë të Dossierit të gazetarit Dashnor Kaloçi, ku publikohet një material sekret…