Browsing Tag

femer

Mitet mbi virgjërinë

Shpeshherë virgjëria është subjekt i lidhur në mënyrë të pashmangshme me moralin, traditën, gjininë dhe politikat seksuale. Në dokumentarin e saj të ri, "How to lose your virginity" (Si ta humbësh virgjërinë), regjisorja Tereza Shekter…
Read More...

Si ta joshni gjininë e kundërt?

Gra dhe vajza, nëse dëshironi të dukeni seksi dhe të joshni gjininë e kundërt, ju nevojitet vetëm një gjë, e ajo është që t’i kushtoni kujdes sjelljes suaj. Është e nevojshme që të jeni të natyrshme dhe të dini që gjërat më të mira në jetë…
Read More...