Browsing Tag

floke

Maskë për flokë që bien

Kjo është një maskë për flokë të shëndetshëm që mund ta bëni vetë në shtëpinë tuaj, me gjëra që ju ndodhen sigurisht në shtëpi, dedikuar flokëve tuaj. Stresi dhe shqetësimet e ndryshme të ditës ndikojnë shumë në shëndetin e flokëve. Këto…

Si të keni bishtin perfekt të flokëve tuaja

Të gjithë e dijmë se të pasurit e flokëve të gjatë dhe të shëndetshëm është padyshim një shenjë e bukurisë femërore. Por shpesh herë, femrave ( si unë, si ti që po e lexon këtë artikull) na duhet t’i kapim ato, për hir të një lehtësie të…

5 zakone të reja bukurie

1. Pastrimi me letra të njoma: Pothuajse të gjithë ne i përdorim, për të fshirë duart, këpucët apo edhe për të hequr make-up in. Mirëpo, a është i mjaftueshëm një zakon i tillë që çdo gjë e fshijmë me letra, kur ke kaluar një ditë të gjatë…