Categories
Argëtim

Pafajësia në buzëqeshjen e një fëmije

Pafajësia në buzëqeshjen e një fëmije? Thoni në ka diçka më të pafajshme se sa fytyra e tyre, teksa janë në gjumë:

Categories
Shtëpia

Si të bësh foto të ndriçuara?

Kjo do të ishte një ide “Bëje vetë” vërtet e bukur, si dhuratë romantike, familjare apo edhe për të zbukuruar ambientet tuaja në shtëpi. Si mund ta realizoni?

Ju duhet:
1. fotografia e përzgjedhur
2. qiri
3. kavanozë qelqi
4. gërshëre/vizore
5. ngjitëse transparente

Veproni:
Fillimisht zgjidhni fotografinë që doni ta realizoni apo dhuroni. Rregullojini përmasat e saj duke e prerë që të përshtatet me një anë të kavanozit, ku do e fusni. Më pas, ngjiteni foton nga të gjitha anët me ngjitëse transparente, që të evitoni djegien e saj. Brenda në kavanoz fusni një qiri të vogël (mund ta zgjidhni dhe aromantik) dhe kujdesuni që kavanozi të jetë mjaftueshmërisht i gjerë qe flaka e qiririt të mos prekë fotografinë.

Categories
Shtëpia

Ide për dekorimin e shtëpisë me foto të ndryshme

Categories
Shtëpia

Si të realizojmë vetë një kornizë fotoje

Ndiqni videon:

Categories
Argëtim

Konkursi i fotografisë, “Best Photographer 2009” Moskë

Në Moskë u përzgjodhën fotografët më të mirë të vitit 2009. Veprat e tyre ishin material për një ekspozitë të madhe mbyllje me titull “Best Photographer 2009”.

14500 punë dhe 2000 fotografë nga 29 vende u nominuan për një çmim. Fituesit janë përcaktuar në 12 kategori profesionale dhe 10 kategori amatore. Përveç kësaj ka pasur çmime të prezantuara në nominimet e mëposhtme: “çmimin e madh”, “Foto e Vitit”, “Foto Seria e Vitit”, “Zbulimi i Vitit”, “Cmimi i posaçëm për Studentët”. Fituesit e emërimeve kyçe morën jo vetëm çmim financiare, por edhe statujat unike argjendi si “Argentum”. Disa nga fotot mund ti shikoni në foto albumin: