Browsing Tag

fytyre

Maska për fytyrën të bëra vetë

Të kesh një lëkurë të hidratuar, të butë dhe me shkëlqim nuk është e thënë të shpenzosh shuma marramendëse. Janë produkte të  cilat gjithkush nga ne i ka në shtëpi dhe që mund të përdoren shumë lehtësisht, pa kosto të madhe dhe me…
Read More...

5 zakone të reja bukurie

1. Pastrimi me letra të njoma: Pothuajse të gjithë ne i përdorim, për të fshirë duart, këpucët apo edhe për të hequr make-up in. Mirëpo, a është i mjaftueshëm një zakon i tillë që çdo gjë e fshijmë me letra, kur ke kaluar një ditë të gjatë…
Read More...