Salcë bazë për makarona

Salcë bazë për makarona

Si përgatitet një salcë makaronash? Mund t’ju ketë ndodhur shpesh të blini ato kavanozët e gatshëm me salcë për makarona. Nuk ka asnjë problem, por ju tashmë mund të bëni në vetë në shtëpi salcë makaronash, ta konservoni dhe t’i ktheni makaronat në ushqimin më të shpejtë. Përbërësit: 2 karrota 1 kokërr qepë 3-4 thelpinj…