Browsing Tag

gjume

Gërhitja? Ja çfarë duhet të bëni

Gërhitja është një tingull i ngjirur dhe i vrazhdë që krijohet kur keni bllokim të pjesshëm të frymëmarrjes gjatë gjumit për shkak të një problemi të caktuar. Shpeshherë gërhitja mund të jetë tregues i problemeve serioze me shëndetin.…

Ja sekreti si të bëjmë gjumë të qetë

Ndodh shpesh të themi se gjatë ditës ndihemi të lodhur, se nuk kemi përqëndrimin e duhur, humorin dhe aftësinë për të bërë diçka. Gjithçka lidhet me gjumin dhe me aktivitetin e trurit tonë. Nëse flini aq sa duhet dhe siç duhet, ju do shihni…

10 gjëra që mund t’ju prishin gjumin

Të shumtë janë ata njerëz të cilët ankohen për një gjumë jo të mirë! Ata shpesh për këtë fajësojnë organizmin e tyre! Por nuk është kështu, sepse janë disa sjellje para gjumit ato të cilat jua prishin atë. Mësoni disa zakone të këqija që ju…