Fëmijët sipas shenjave të horoskopit

Dashi është fëmijë problematik, Shigjetari një kureshtar, Binjakëve u jep një celular do të qetësohet, ndërsa me Luanët vetëm të sinqertë. Ja si janë fëmijët sipas shenjave të horoskopit. Dashi Fëmijët nën shenjën e Dashit, janë problematik dhe jo të qetë dhe me dëshirë pranojnë aktivitetet sportive apo ndonjë hobi tjetër interesant. Atyre gjithmonë u […]

Pikat e dobëta të shëndetit për Dashin, Demin dhe Binjakët

DASHI: Pika e dobët – koka Si shenja e parë e zjarrtë, dashi mishëron energjinë, karakterin luftarak dhe depërtueshmërinë. Është shumë impulsiv dhe drejt cakut shkon si i pakokë, sikurse krijesa në bazë të së cilës edhe e ka marrë emrin, ndaj shpesh edhe e pëson. Planet sundimtar e ka Marsin e zjarrtë, planet që […]

Gabimet e 12 shenjave të horoskopit

Dashi Pjesëtarët e kësaj shenje janë tepër eksplodues kryesisht për shkak të xhelozisë. Atyre iu pëlqen që të kërkojnë arsye për grindje edhe aty ku ajo nuk ekziston. Janë mjeshtër të vërtetë të agresivitetit pasiv, prandaj nëse ndonjë gjë nuk iu shkon për shtati, atë do t’ua thënë troç edhe atë, jo një, por disa […]