Browsing Tag

humb peshe

Si të hiqni kilogramët e tepërt?

Që të jeni vital, duhet të shpenzoni më shumë kalori se sa konsumoni e, për ta arritur një gjë të tillë, metabolizmi duhet të punojë me shpejtësinë e pestë. Edhe pse besohet se vitet e ngadalësojnë atë, disa gjëra lehtë mund të ndryshohen.…
Read More...

Humb peshe duke parë filma të frikshëm

Shkencëtarët theksojnë se mund të humbni peshë, duke qëndruar dhe shikuar filma, por me të vetmin kusht që filmi të jetë i zhanrit horror. Do të donit të humbni peshë, por kurrsesi nuk gjeni vullnet për të shkuar në palestër apo për të…
Read More...

Dieta braziliane

Dieta braziliane zgjat katër javë dhe me ndihmën e saj mund të humbni deri në 12 kilogramë. Do të hani 4-5 herë në ditë, ndërsa ushqimet themelore janë perimet dhe frutat. MENUJA 7 DITORE: E hënë Mëngjesi: portokall, banane dhe një…
Read More...

Dieta Holliwood

Dieta me Grejpfrut, që gjithashtu është quajtur Dieta Holliwood-it, gjendet mes nesh që nga 1950. Ka shumë versione të kësaj diete për humbje peshe në mënyrë të shpejt, krejt duke u bazuar në të besuarit se enzimat që gjenden në grejpfrut…
Read More...