Dobitë e brokolit në shëndet

Dobitë e brokolit në shëndet

On

Çfare përmban brokoli? Brokoli është shumë i pasur me vitamina dhe minerale. Përmban vitamin A në formë të beta-karotenit. Një brokul e mesme përmban më shumë vitamin C sesa një portokal. Brokoli është burim i pasur i Vitaminës të grupit B si…