Uganda njeh Pavarësinë e Kosovës

Me 17 Shkurt 2012 Uganda njeh pavarësinë e Kosovës. Lajmi është konfirmuar nga kabineti i Behgjet Pacollit dhe është prezantuar letra verbale. Njohja e Ugandës është vendi i 88 i radhës që njeh pavarësinë e Kosovës. Në një konferencë shtypi, zëvendëskryeministri i Kosovës Begjet Pacolli njoftoi se Uganda ka njohur pavarësinë e Kosovës. Pacolli prezantoi […]