Ligji per kriptomonedhat / AMF miraton këtë javë rregulloret e para për tregun e kriptovalutave

Ligji per kriptomonedhat / AMF miraton këtë javë rregulloret e para për tregun e kriptovalutave

Këtë javë, Bordi Drejtues i Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare (AMF) pritet të miratojë rregulloret e para që do të mundësojnë licencimin e institucioneve financiare për veprimtari të lidhura me tregtimin e kriptovalutave (kriptomonedhat). Në mbledhjen e ditës së enjte, Bordi i AMF do të shqyrtojë projektrregulloret dhe “Për mjaftueshmërinë e kapitalit dhe fondet e veta…

Kriptomonedha Ethereum / Vlera u rrit me 560% brenda vitit

Kriptomonedha Ethereum / Vlera u rrit me 560% brenda vitit

Kriptomonedha Ethereum ka shenuar rritje te larta brenda vitit Bitcoin është pa diskutim kriptomonedha më e famshme dhe më e fuqishme në botë. Me një vlerë prej 70 mijë dollarësh për 1 Bitcoin, është shndërruar në një investim të sigurt për të gjithë. Por, të paktën për këtë vit, një tjetër kriptomonedhë po ecën me…