Ushqimet organike që pastrojnë mëlçinë

Mëlçia luan një rol thelbësor në procesin e metabolizmit. Përmes saj kalojnë të gjitha substancat që hyjnë në trup, mes tyre edhe toksinat dhe ilaçet. Për të pasur një shëndet të mirë është e domosdoshme të ndjekim një mënyrë korrekte ushqyerjeje, me bazë frutat dhe perimet, të cilat janë thelbësore për dezintoksikimin e organizmit dhe […]

Ujë i ngrohtë me limon, ja pse duhet ta pini në mëngjes

Mënyra se si e fillon ditën është tejet e rëndësishme. Nëse je nene, trajner, shkrimtar apo pronar i ndonjë biznesi të madh apo te vogël ose edhe mësues, ajo çka bën së pari ne mëngjes ka rëndësi të madhe. Sipas filozofisë Ajuverdike, zgjedhjet që bëni rreth rutinës tuaj ditore ose ndërtojnë rezistence ndaj sëmundjeve ose […]

Limoni dhe dobitë e pazëvendësueshme te tij

Përfitimet shëndetësore që marrim nga limoni janë të pazëvendësueshme (një nga të cilat është humbja e peshës qe shqetëson rëndom), por nëse limoni do të shoqërohet me ujë të ngrohtë dhe do të konsumohet në mëngjes esëll, atëherë këto përfitime të jeni të sigurt se do të shumëfishohen. Një kombinmim i tillë ofron më shumë […]

Maska për flokë të shëndetshëm

Përkujdesja personale është thelbësore për bukurinë tuaj. Flokët, fytyra dhe trupi kërkojnë çdo ditë një kujdes të veçantë. Shumë i drejtohen klinikave apo edhe salloneve të bukurisë, por ne sot do t’ju japim disa zgjidhje më ekonomike dhe shumë praktike. Do t’ju tregojmë dy maska për flokë të shëndetshëm që mund t’i bëni vetë në […]