Makinat elektrike gjermane sfidojnë Teslan

Rreth një dekadë më parë, Elon Musk themeloi Tesla me synimin për të përshpejtuar kalimin drejt makinave elektrike. Sot, kjo dëshirë e tij po kthehet në konkurrencë për prodhuesin amerikan të automjeteve. Duke nisur me Jaguar I-Pace dhe më vonë gjatë vitit Audi e-tron, tashmë të gjithë prodhuesit e mëdhenj të makinave po nxjerrin nga […]