Browsing Tag

marredhenie

Mitet mbi virgjërinë

Shpeshherë virgjëria është subjekt i lidhur në mënyrë të pashmangshme me moralin, traditën, gjininë dhe politikat seksuale. Në dokumentarin e saj të ri, "How to lose your virginity" (Si ta humbësh virgjërinë), regjisorja Tereza Shekter…
Read More...