Një ishull i ri në Paqësor, mban çelësat për të gjetur jetë në Mars

Një ishull i ri në Paqësor, mban çelësat për të gjetur jetë në Mars

Ishulli më i ri që ekziston në tokë është formuar nga llava vullkanike, në një zonë të largët të Paqësorit dhe ka një moshë prej tri vitesh. Mund t’u tregojë shkencëtarëve të dhëna për të gjetur gjurmë jete në Mars, – u shpreh këtë të mërkurë Nasa. Ishulli i Hunga Tonga Hunga Ha’apai ka lindur…

Ky është Borisi, djali që pretendon se ka pasur një jetë të mëparshme në Mars

Ky është Borisi, djali që pretendon se ka pasur një jetë të mëparshme në Mars

Një djalë rus i cilësuar si gjeni beson se ai kishte një jetë të mëparshme në Mars dhe prindërit e tij i besojnë këtij fakti. Rasti i çuditshëm i Boris Kipriyanoviç, tani i moshës 20 vjeçare, vazhdon të shqetësojë ekspertë. Ai së pari erdhi në vëmendje të teoricienëve të konspiracionit dhe të besimtarëve të epokës së…