Video / Nata e bardhë në Tiranë, kjo është këngëtarja ndërkombëtare që do të këndojë për shqiptarët

Nata e Bardhë këtë nëntor do të ofrojë argëtim falas dhe shumë aktivitete të këndshme, për të gjithë ata që planifikojnë të shkojnë në sheshin Skëndërbej për të festuar. “Yjët do të shndrrisin por më shumë ai i ardhur nga Britania“- thuhet në njoftimin e Bashkisë. Bëhet fjalë për këngëtaren e njohur Emeli Sandé, e […]