Browsing Tag

ngjyra

Ngjyrat e 2014 në arredimin e shtëpisë

Ngjyrat me në modë për 2014 do të jenë ngjyrat e nxehta, vjollca orkide sipas dizenjuese është ngjyra që do të dominojë, por pa lënë pas blunë klasike, të verdhën e artë si dhe grinë.Viti 2014, ka shfaqur disa ide shumë interesante për të…

Si të arredojmë dhomën e fëmijëve?

Në artikullin më poshtë do ju sjellim disa ide se si mund të arredoni dhomën e fëmijëve nëse jeni në pritje të tij ose po zgjeroni shtëpinë që t’u jepni fëmijëve hapësirën e nevojshme.Ngjyra e dhomës duhet të jetë me tone të ngrohta, që…