Android vs Nokia, në krye të kalsifikimeve

Platforma e telefonisë celulare nga Google, Android po vazhdon me rritjen marramendëse, dhe këtë e konfirmon edhe një raporti i fundit nga Gartner për tremujorin e fundit të vitit të kaluar, i cili thotë se sistemi operativ Android tani është prezent në 50.9 për qind të telefonave celularë në mbarë botën. Në vendin e dytë […]

Edhe Nokia do të ecë me hapin e kohës si Apple dhe Samsung?

Kompania Nokia duket se do të bëjë lëvizje tepër befasuese dhe që ka ngjallur një habi të madhe në treg dhe ndër konsumatorë. Ajo ka disa ditë që ka kthyer profilin e saj në Facebook dhe Twitter në ngjyrën jeshile. Faqja e mirënjohur teknologjike Boy Genius Report njofton se Nokia do të lançojë shumë shpejt […]

Nokia, telefoni i parë me buton WhatsApp

Nokia ka shtuar një buton WhatsApp për “instant messaging” në smartfonin e saj të fundit Asha 220. Ai është telefoni i parë që ka një buton të tillë të dedikuar. Prodhuesit finlandezë deklaruan gjatë kësaj jave se Asha 210, i cili do të kushtojë 72 $, ka suport për Wi-Fi dhe 2 G, ndërsa opsioni […]