Misteri i piramidave: Zbulimi i ri befason shkencëtarët

Misteri i piramidave: Zbulimi i ri befason shkencëtarët

Misteri i piramidave të Egjiptit është thelluar akoma më shumë pas zbulimit të një ‘dhome’ gjigande brenda Keopsit. Nuk dihet akoma se përse ekziston një ‘zgavër’ e tillë apo nëse brenda saj ka diçka me vlerë. Kjo për shkak se ajo nuk është e aksesueshme. Shkencëtarët japonezë dhe francezë e kanë bërë të ditur zbulimin…