Gaspaço Andaluzian

Gaspaço është një pjatë tradicionale spanjolle dhe shërbehet e ftohtë. Ashtu si një pjesë e mirë e gatimeve, ato gatuhen ndryshe në krahina të ndryshme. Më poshtë do të gjeni versionin andaluzian të këtij gatimi. Një recetë vërtetë e këndshme dhe e shpejtë. Përbërësit: 1 qepë 1 spec ½ kastravec 1 thelpi hudhër 4 domate […]