Browsing Tag

shampo

Maskë për flokë që bien

Kjo është një maskë për flokë të shëndetshëm që mund ta bëni vetë në shtëpinë tuaj, me gjëra që ju ndodhen sigurisht në shtëpi, dedikuar flokëve tuaj. Stresi dhe shqetësimet e ndryshme të ditës ndikojnë shumë në shëndetin e flokëve. Këto…
Read More...

5 zakone të reja bukurie

1. Pastrimi me letra të njoma: Pothuajse të gjithë ne i përdorim, për të fshirë duart, këpucët apo edhe për të hequr make-up in. Mirëpo, a është i mjaftueshëm një zakon i tillë që çdo gjë e fshijmë me letra, kur ke kaluar një ditë të gjatë…
Read More...

Maska për flokë të shëndetshëm

Përkujdesja personale është thelbësore për bukurinë tuaj. Flokët, fytyra dhe trupi kërkojnë çdo ditë një kujdes të veçantë. Shumë i drejtohen klinikave apo edhe salloneve të bukurisë, por ne sot do t’ju japim disa zgjidhje më ekonomike dhe…
Read More...