Vajrat esenciale dhe efektet e tyre kuruese

1. Vaji esencial i Livandos ka veti antiseptike, anti-inflamatore, dhe shërben si një antibiotik natyral. Ai ka efekt qetësues, relaksues mbi sistemin nervor dhe është një anti-depresiv mjaft efikas. Gjithashtu ai ndihmon në procesin e shërimit të plagëve dhe në stimulimin e sistemit imunitar duke mundësuar rigjenerimin e qelizave të trupit. 2. Vaji esencial Tea […]

Si të largosh dëshirën për ëmbëlsira?

Shumica prej nesh e dinë se nuk është një ide e mirë të ngarkojmë trupin tonë me sheqerna, por përsëri nuk arrijmë të largohemi nga dëshira për të ngrënë ëmbëlsira dhe kjo kthehet thuajse në varësi. Në fakt, një studim i fundit tregoi se ëmbëlsirat japin një sadisfaksion më të fortë neurologjik se sa kokaina. […]