Si të largosh dëshirën për ëmbëlsira?

Shumica prej nesh e dinë se nuk është një ide e mirë të ngarkojmë trupin tonë me sheqerna, por përsëri nuk arrijmë të largohemi nga dëshira për të ngrënë ëmbëlsira dhe kjo kthehet thuajse në varësi. Në fakt, një studim i fundit tregoi se ëmbëlsirat japin një sadisfaksion më të fortë neurologjik se sa kokaina. […]