Mosha ideale për tu bërë prindër?

Mosha ideale për tu bërë prindër?

On

Sipas një studimi, mosha 35-vjeçare është idealja për t’u bërë prindër. Në këtë studim kanë marrë pjesë dy mijë persona, të cilëve iu është bërë e njëjta pyetje: Cila është mosha ideale që do të preferonit të bëheshit prindër, dhe pjesa më…

Guardian: Bunkerët – të ripërdoren, zhduken apo të mbesin testament i komunizmit

Guardian: Bunkerët – të ripërdoren, zhduken apo të mbesin testament i komunizmit

On

Për disa, ata janë një shëmti, kujtim i së kaluarës paranojake të Shqipërisë, zhdukja e të cilëve duhet të lejohet pa dhembje. Për të tjerët, bunkerët e betonit të periudhës komuniste të shtetit të vogël të Adriatikut janë një pjesë e trashëgimisë…

Albania, bed & bunker

Albania, bed & bunker

On

Shqipëria numëron qindra mijëra bunker të trashëguar nga idiotësia komuniste. Një projekt gjermano-shqiptar duket se do të kthejë një pjesë të tyre në dhoma hoteli. Rreth 50 km larg Tiranës, 10 studentë gjermanë e 10 shqiptarë i kanë hyrë punës për një…