Browsing Tag

shtepi

Lule… në kornizë!

Besoj se të rrallë do të jenë njerëzit të cilët nuk i duan lulet. Edhe në rast se jo të gjithë e kanë kohën apo luksin që të kujdesen për to (lule me vazo) në shtëpi, të gjithëve u pëlqen ideja që të kenë një vazo me lule të freskëta.…

Maska për flokë të shëndetshëm

Përkujdesja personale është thelbësore për bukurinë tuaj. Flokët, fytyra dhe trupi kërkojnë çdo ditë një kujdes të veçantë. Shumë i drejtohen klinikave apo edhe salloneve të bukurisë, por ne sot do t’ju japim disa zgjidhje më ekonomike dhe…

Abazhurë të çuditshëm

Këto forma janë të çuditshme, po aq sa edhe origjinale. Edhe të mendosh se mund t'i krijojmë lehtësisht në kushte shtëpie. Sfida? Bëje vetë. Për një shtëpi origjinale.

Si të arredojmë dhomën e fëmijëve?

Në artikullin më poshtë do ju sjellim disa ide se si mund të arredoni dhomën e fëmijëve nëse jeni në pritje të tij ose po zgjeroni shtëpinë që t’u jepni fëmijëve hapësirën e nevojshme.Ngjyra e dhomës duhet të jetë me tone të ngrohta, që…