Ju mërzitin punët e shtëpisë? Ja si ndikojnë në shëndetin mendor
|

Ju mërzitin punët e shtëpisë? Ja si ndikojnë në shëndetin mendor

Punët e shtëpisë si; hekurosja, pastrimi, larja dhe punët e tjera të shtëpisë mund të reduktojnë dukshëm rrezikun nga dementia dhe sëmundja e Alzheimerit. Gjatë viteve të kaluara shumë studime kanë treguar që ushtrimet e moderuara, noti ose vrapimi te personat më të moshuar reduktojnë rrezikun nga sëmundja e Alzheimerit dhe nga sëmundjet e tjera…

Çfarë relaksi na vjen nga prania e një dritareje në mes të shtëpisë?

Çfarë relaksi na vjen nga prania e një dritareje në mes të shtëpisë?

Kur themi fjalën “dritare” secili nga ne do ta mendonim atë si një pjesë e pashmangshme e shtëpive tona, që shpesh herë, nuk ka ndonjë rëndësi të veçantë, veçse të “reklamojë” një perde të vendosur sipër. Por, me një dozë më të madhe të kreativitetit, ne mund ta kthejmë një dritare në një vend funksional,…

Ide si të mobilojmë kuzhinën kur kemi pak hapësirë

Ide si të mobilojmë kuzhinën kur kemi pak hapësirë

Si të mobilojmë kuzhinën… Keni një hapësirë tepër të vogël për kuzhina dhe nuk dini si ta arredoni? Ndonjëherë jo vetëm hapësirat e mëdha kemi mundësi t’i arredojmë bukur. Kur përballemi me ambiente shumë të vogla, tashmë nuk duhet të kemi më frikën së gabojmë. Ka shumë mënyra për të arreduar shumë bukur një kuzhinë…

Ide origjinale si ndërtohet pema e familjes / Foto

Ide origjinale si ndërtohet pema e familjes / Foto

Pema e familjes është një skemë që tregon paraardhësit. Ata janë njerëz të familjes tënde që kanë lindur para teje. Mësoni si të krijoni pemën tuaj të familjes, me një ide të thjeshtë dhe origjinale. Gjithçka që ju duhet: Korniza Bojëra Lapsa Vijoni punën: Merrni një letër të bardhë, priteni në madhësinë që duhet për…