Probleme me virozat dhe gripin? Luftojeni me këtë lloj supe

Ftohja dhe gripi nuk kanë një kurë të përcaktuar. Kurat popullore të praktikuara në shtëpi janë po aq të përhapura sa vetë sëmundja. Gripi dhe virozat sjellin shqetesime tek pjesa më e madhe e njerëzve dhe ju krijojnë probleme gjatë jetës së perditshme. Krahas ilaçeve për ta kuruar, më poshtë ju rekamondojmë një lloj supe […]

Dieta si të heqim celulitin

Si të heqim celulitin? Shumë femra vuajnë nga celuliti në pjesë të ndryshme të trupit të tyre. Kjo prej shumë arsyesh, ndër më kryesoret: mungesa e aktivitetit fizik dhe kequshqyerja. Mirëpo, tashmë që në trupin tonë ekzistojnë ato shenja të tmerrshme, prej të cilave frikësohen të gjitha femrat, si t’i largojmë ato? Më poshtë, lexoni […]