Browsing Tag

tech

Flappy Bird: Loja me “nerva”

Flappy Bird është një lojë celulari e krijuar nga Dong Nguyen në 2013 dhe u lançua për publikun më 24 maj 2013. Në 10 shkurt 2014 loja u hoq nga App Store Apple dhe Google Play nga krijuesi i saj. Në një intervistë ekskluzive në…
Read More...

Apple: 74% e pajisjeve përdorin iOS 7

Apple është duke mposhtur telefonat Android në të paktën një fushë: kalimin e përdoruesve në sistemin e ri operativ.Gati tre të katërtat (74%) e pajisjeve celulare të Apple tani janë të mundësuara nga iOS 7, sistemi operativ i prezantuar në…
Read More...