Google, risi me hartat

Google tani ta mundëson krijimin e hartës së rrugës tënde duke përdorur Photo Sfere ose dSLR camera. Google ka shfaqur një mënyrë të re e cila lejon t

Read More

Canon prezanton EOS M2

Canon-i, kishte prezantuar vitin e kaluar, fotoaparatin e tyre të parë me lentë të këmbyeshme, por pa pasqyrë. Ishte fjala për modelin EOS M dhe tani

Read More