Si të humbim 3 kg në 7 ditë?

Dihet që mbipesha sjell pasoja të shumta në shëndet. Shumë njerëz ndërmarrin dieta ekstreme për të arritur në parametrat që ata dëshirojnë, por me dietën e mëposhtme mund të heqësh 3 kg për një javë. Dietën do ta filloni të hënën deri të mërkurën, për të vazhduar përsëri me planin nga fillimi, pra pasi ta […]

Si të largosh dëshirën për ëmbëlsira?

Shumica prej nesh e dinë se nuk është një ide e mirë të ngarkojmë trupin tonë me sheqerna, por përsëri nuk arrijmë të largohemi nga dëshira për të ngrënë ëmbëlsira dhe kjo kthehet thuajse në varësi. Në fakt, një studim i fundit tregoi se ëmbëlsirat japin një sadisfaksion më të fortë neurologjik se sa kokaina. […]

Si ta largoni dhjamin nga trupi?

Aktiviteti i rregullt fizik përveç se ndihmon në ruajtjen e shëndetit, ndihmon edhe në shkrirjen e dhjamit dhe ndërtimin e një trupi muskulor dhe tërheqës, njofton “Zëri”. A e dini cilat janë këshillat për të hequr më shpejt shtresat e dhjamit të depozituara në trup? – Ushtrimet: Kur ushtroni me intervale ju i jepni aktivitetit […]